Concurrerende tarieven

Voordat Van der Doe Advocatuur voor u aan de slag gaat, vindt doorgaans eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Op basis hiervan kan een uitgebreid intakegesprek volgen, waarbij samen met u een plan van aanpak wordt opgesteld. In het plan van aanpak worden uiteraard ook de kosten uitgebreid met u besproken.

Uitgebreid intakegesprek
Een intakegesprek gaat inhoudelijk verder dan een kennismakingsgesprek. In een bespreking van 1 uur beoordeel ik uw rechtspositie, neem ik al uw vragen door en inventariseren wij gezamenlijk eventuele actiepunten. U betaalt hiervoor een vast tarief.

Vervolgtraject
Heeft u vervolgens behoefte aan nader juridisch advies of aan juridische bijstand, dan maken we nadere afspraken over de kosten van het vervolgtraject. Van der Doe Advocatuur brengt geen kantoorkosten in rekening en is door zijn efficiënte werkwijze in staat om zeer concurrerende uurtarieven te hanteren. Kiest u voor zekerheid over de kosten, dan kunnen we vooraf een fixed fee overeenkomen.

Startende ondernemers en ZZP’ers
Voor startende ondernemers en zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) hanteert Van der Doe Advocatuur gereduceerde tarieven. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.Wilt u een beroep doen op Van der Doe Advocatuur?